Friday 6 March 2009

I Blanke Senkveld!

For de av dere som så Spellemannsprisen tidligere i år husker kanskje at Thomas og Harald plutselig dukket opp nakne på scenen under Ida Marias fremføring av "I like you so much better when you're naked" - noe som etter min mening var et ganske uskyldig humorinnslag. Må si at med en sånn sangtekst så kom ikke stuntet som noen overraskelse :P Derimot så var det ikke alle som helt satte pris på dette stuntet. Jeg leste på vg.no tidligere i dag om en mann fra Hasvik som vurderer å anmelde Senkveld-gutta for blotting! Han har sendt brev til Justis - og politidepartementet for å få svar på om dette "nakensjokket" kan likestilles med blotting, fordi han mener det at dette er samme sak som når en mann går ut i parken kun iført en åpen frakk. "Man skal ikke bare kalle det humor og tro man er berget med det"sa Ulf Jacobsen til VG nett.

Altså unnskyld meg... Hvis dette her er blotting, da er jeg en rosa elefant. Skal man anmelde alle skuespillerne i den norske oppsetningen av "I Blanke Messingen" og da eller, i og med at Sven Nordin og samtlige andre faktisk ikke beholder hattene på? For ikke å nevne Chippendales, de må jo bannlyses da i så fall! Eller Aylar, som så vidt jeg husker poserte naken midt i Oslo sentrum da hun laget kalender en gang i tiden... Videre så må man jo nevne at aktmodeller burde sperres inne, Playboy burde bli forbudt, Frøken Norge burde bli kraftig sensurert, det norske hopplandslaget burde bøtlegges fordi de dukket opp kun iført små badebukser i en sportsreportasje på NRK og alle som en eller annen gang har vist frem puppene sine på film burde skamme seg kraftig! I samme slengen så er det jo vært å nevne at man da i dette tilfellet må kalle både Donald Duck, Mikke Mus og Mummitrollet for pornostjerner! Og hva i all verden skal man gjøre med Monolitten?! :S Dersom man går gjennom parken en kveld og det hopper frem en person som praktisk talt dytter Buskas Vulgaris opp i trynet på en, DA skal jeg si meg enig i at det er straffbart. Derimot så kan jeg ikke se hvordan dette stuntet her kan ha grunnlag for anmeldelse, og hadde det vært det så hadde politiet vært på banen med en gang - i og med at det finnes nok av bildebevis! At man ikke liker å se nakne menn er nå en ting, men hadde dette vært to damer så skal man ikke se bortfra at pipen hadde fått en annen låt. Dessuten så tror jeg ikke TV2 ville godkjent dette stuntet dersom man syntes det var uanstendig. På NRK's nettsider har det foregått en ganske heftig diskusjon om nettopp dette, hvor det har kommet opp ganske gode poeng som at nyhetene må også vekk fordi de viser reportasjer der folk plaffer hverandre rett ned - og siden når ble det lov til å plaffe noen rett ned? Det poengteres også at det faktisk er ganske mye verre å se krigsofre som har mistet både armer og bein enn det er å se disse to her nakne. For å lese hele diskusjonen, kan du klikke HER. Min mening er nå det at selv om dette ikke er noe jeg nødvendigvis ler meg skakk ihjel av, så tar jeg det for hva det er; to programledere som har baller nok til å vise frem normale mannekropper på TV, og være stolte av det!



Hva sier dere, kan man kalle dette straffbart?


15 comments:

Krii said...

haha, nice:p de er jo litt morsomme! kan innrømme det

Anonymous said...

I agree! Ja til flere nakne menn på scenen :-)

Kristine said...

herrgud da, syntes bare det var festlig jeg da. lo godt :D

teite gamlinger som skal anmelde!

Mia said...

Det er jo bare gøy! Hvis noen har et problem kunne de skrudd av TV'en ...

Camilla Didriksen said...

Jeg synes det var litt artig jeg, haha

Karoline said...

I'm just laughing..

Maria Helene Nilsen said...

Det der er ikke no mye straffbart nei!

Anonymous said...

Helt enig med Mia, hvis noen har et problem med det evt bytt kanal eller skru av Tv'n. Det er jo dette som er underholdning! Heh. Søt blogg :-)

Jorunn said...

Hvis man blir straffet for det der så sier det litt om hvor lite vi faktisk tar tak i ekte problemer i dette landet. Det der var morsomt, hva med å straffe folk som blotter seg for barna på skoleveien eller ta tak i alle de andre problemene vi har i dette landet.

Anonymous said...

huff, dette er vel ikke straffbart vel? Humor kalles det !

AlexandraEi said...

Jeg synes det er morsomt!

Anonymous said...

lord, vi har blitt for seriøse om ikke dette skulle være lov i blandt:p

Anonymous said...

liker dem jeg, så ingen grunn til anmeldelse :D

BRUDEPARET said...

Herremin! Det var jo hysterisk morsomt - hvem ser ikke humoren i slikt? Tviler på at det finns mange menn i Norges land, som med slike kropper, tør å sprade rundt naken på scenen til selveste Spellemannsprisen! Tøft gjort spør du meg!

Agnethe said...

De er litt morsomme :D